Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„EraseXT“ taikymosi lazda, pagaminta iš 100% aliuminio, yra labai lengva. Dėl keturių kojų (dviejų atraminių kojų), lazda pasiekia unikalų stabilumą, ypač kalvotose ar sudėtingose vietovėse. Priekinės dalies ir galinė atrama užtikrina itin stabilią atramą, todėl šūviai dideliais atstumais galimi be jokių problemų. Du atraminiai paviršiai ginklui yra gumuoti, todėl ginklas neslysta. Taikymosi lazda gali būti papildomai stabilizuojama pėdos dirželiu. Kojos reguliuojamos naudojant paspaudimo sistemą. Jei reikia, lazda gali būti naudojama kaip dvikojis arba monopodas.

Lazdos aukštis reguliuojamas naudojant spaustukus. Ant kojų yra išmatavimai, kurie padeda užfiksuoti lazdą tame pačiame aukštyje. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – smaigai su nuimamais guminiais dangteliais užtikrina saugų laikymą.

- Reguliuojamos putplasčio rankenos;
- Reguliuojami pėdų dirželiai;
- Dalijamos kojelės su paspaudimų sistema;
- Teleskopinės kojelės su fuksavimo fukcija;
- Spygliai ir guminiai antgaliai;
- Ilgis: 150-175cm, padalintas 90cm
- Medžiaga: 100% aliuminis.
- Svoris: 1,25 kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera