Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Stebėjimo monoklis su kintamu didinimu nuo 16 iki 48 kartų, lęšio skersmuo 50 mm. Šie optinės sistemos parametrai garantuoja ryškų ir aiškų vaizdą net esant maksimaliam padidinimui.

Didelis sistemos šviesos pralaidumas ir didelis stebimo objekto ryškumas yra įmanomas dėl FMC (Fully Multi Coated) antirefleksinės dangos sistemos, kuri apima visų optinės sistemos elementų (lęšių ir prizmių) padengimą titano oksidu. dangos, žymiai ribojančios šviesos atspindį ant stiklo paviršių.

Visi teleskopo optinės sistemos elementai yra įtraukti į patvarų vamzdelį, kurio išorė padengta storu apsauginės gumos sluoksniu, kuris apsaugo teleskopą nuo pažeidimų, atsirandančių dėl kasdienio naudojimo. Taikiklio vamzdis užpildytas argonu ir sandariai uždarytas O žiedais, kurie neleidžia lęšiams rasoti iš vidaus, taip pat yra atsparūs lietui, dulkėms ir laikinam panardinimui.

Į pristatymą įeina trikojis, automobilio lango laikiklis ir nešiojimo dėklas.

Techniniai duomenys:
Didinimas: 16-48x
Objektyvo skersmuo: 50 mm
Matymo laukas (m/1000m):
Atstumas nuo akies: 18 mm
Minimalus židinys: 4,27 m
Prizmės išdėstymas: porro
Ilgis: 325 mm
Svoris: 927 g
Gamintojas: Bushnell, JAV

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera