Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Platforma yra skirta esant poreikiui greitai nusiimti PMP priemonių dėklą arba bet kurį kitą dėklą, užimantį 4 x 4 PALS/MOLLE dirželių ploto.

Medžiaga: 500D CORDURA®.
Audinio spalvos kodas – RAL7013. Ši spalva yra analogiška Lietuvos kariuomenės išduodamos ekipuotės spalvai, dar žinoma kaip Stone Grey Olive arba europietiška Ranger Green.
Platformą sudaro dvi dalys: priekinė ir galinė. Priekinė dalis iš vienos pusės turi PALS/MOLLE tvirtinimo dirželius (4 stulpelius x 4 eilutes), prie kurių tvirtinamas PMP priemonių dėklas, iš kitos pusės yra padengta kieta (kabliukų) kontaktine juosta. Galinė dalis iš vienos pusės yra padengta minkšta (kailiuko) kontaktine juosta, iš kitos turi PALS/MOLLE tvirtinimo sistemą (3 stulpelius x 3 eilutes), kuri leidžia sistemą tvirtinti prie ekipuotės.
Sumontavus PMP priemonių dėklą ant priekinės platformos dalies, dėklas papildomai fiksuojamas reguliuojamo ilgio dirželiu su Fastex tipo sagtimi.
Esant poreikiui greitai nusiimti PMP priemonių dėklą, sagtis atsegama ir nuo platformos nuplėšiamas dėklas.
Patforma taip pat padeda sutaupyti vietos, kadangi užima mažiau stulpelių negu standartinis Lietuvos kariuomenės PMP priemonių dėklas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera