Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"Merkel" K klasės vienvamzdžiai karabinai tarp šaulių įgijo labai gerą reputaciją. Vienvamzdžiai, kuriuos siūlo "Merkel", yra sukurti specialiai medžioti kalnuose, taip pat sėlinant elnių medžioklėje. Šie ginklai lengvi, nedideli – itin tinka fiziškai sunkiai medžioklei, kai jaučiamas kiekvienas nereikalingas ekipuotės gramas.

Ginklo uoksas pagamintas pagal technologiją, kurią Zūlio ginklų meistras Franzas Jägeris patentavo 1906 metais ir kuri nuo tada laikoma viena efektyviausių vienvamzdžiams karabinams. Paprastas mechanizmas kartu lemia ir tai, kad karabinas nėra sunkus. Tai, kad ginklas turi reguliuojamą gaiduko svirtelę, rodo, kad jis sukurtas tiksliems šūviams.

Tai yra sulenkiamas ginklas, išlaikantis tradicinėms vertybėms būdingą stilių. Karabino saugiklis yra dviejų lygių, bet gana tvirtas. Apsodas yra gražiai pagamintas, skoningai graviruotas.

Bendras ilgis: 1010 mm
Vamzdžio ilgis: 600 mm
Saugiklis: dviejų lygių
Nuleistukas: vienpakopis
Svoris: 2,8 kg
Kalibras: 30R Blaser

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera