Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Šis „FX Impact M3 Sniper Black“ yra ilgesnė „FX Impact M3“ versija su ilgu 700 mm vamzdžiu ir dideliu 580 cc oro balionu. .35 (9 mm) statinės ilgis net 800 mm.

Sklandžiai veikianti trumpo veikimo svirtis su padidinta rankena yra dvipusė ir gali būti montuojama tiek kairėje, tiek dešinėje. Nleistuką galima reguliuoti pagal kampą ir jo ilgį, todėl galima pasiekti puikią pirštų padėtį, nesvarbu, ar turite trumpus ar ilgus pirštus.

Išmani funkcija yra perdavimo prievadas daugeliui šovinių svorių. Vienoje pusėje rasite nedidelį prievadą su raide „P“. Šis prievadas su šiek tiek apribota anga puikiai tinka standartiniams šoviniams. Jei pasuksite cilindrą, rasite kitą prievadą, pažymėtą „S“. Šis padidintas prievadas skirtas sunkiems šoviniams.

20 MOA Weaver/Picatinny taikiklio pavaža idealiai tinka tiems, kurie šaudo didesniais atstumais, nes padeda išlaikyti didelį šautuvo taikiklio reguliavimo diapazoną. Be šio bėgelio, „FX Impact M3 Sniper Black“ taip pat turi du Weaver/Picatinny priedų bėgelius šonuose ir vieną prieš nuleistuko korpusą.

FX naudoja patogų vožtuvo galios reguliatorių, o „FX Impact M3 Sniper Black“ karkasinė dalis yra reguliuojama. Taip pat labai patogus yra „Smooth Twist X“ vamzdis su keičiamais „Superior“ įdėklais. Šie įdėklai yra įvairių kalibrų ir skirtingų sukimo santykio bei ilgių.

Galimi kalibrai: 5,5 mm, 6,35 mm ir 7,62 mm.

Prekės ženklas: FX Airguns
Kalibras: 5,5 mm / .22, 6,35 mm / .25, 7,62 mm / .30.
Maitinimo šaltinis: PCP
Pripildymo slėgis (bar / psi): 250 / 3626
Energija (džauliais): 60, 85, 130.
Užtaisymo sistema: šoninė svirtis.
Dėtuvės talpa: 18, 23, 25 šov.
Svoris: 3100 g
Vamzdžio ilgis: 700 mm
Bendras ilgis: 990 mm
Montavimo bėgelio tipas: Weaver / Picatinny
Priedai: dėklas, užpildymo adapteris, dėtuvė.

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera