Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Aukštos kokybės penumatinis šautuvas su Bullpup konstrukcija yra ypač atsparus smūgiams ir galingas dėl suspausto oro pavaros. Be to, ant rutulinių guolių montuojamas nuleitukas yra reguliuojamas nuo 550 g iki 700 g. Tai taip pat užtikrina ergonomiška, puikiai subalansuota nykščio skylė ir grublėta pistoleto rankena, geresniam sukibimui su ranka.

Šiuolaikinė pusiau automatinė sistema maitinama 10 šūvių talpos būgno dėtuvės. Dėl automatinio kartojimo proceso, galimos itin greitos serijos. Kalibras 4,50 mm / 0,177,7,5 džaulio energija. Su integruotu manometru. „Steyr X Pro“ užtikrina maksimalų saugumą, nes kulka šauna tiesiai iš dėtuvės. Išėmus dėtuvę, vamzdyje negali būti kulkos.

650 mm ilgio vamzdis yra padengta „Ilaflon'' danga, todėl yra ypač atsparus dilimui. „Ilaflon“ pasižymi itin dideliu cheminiu atsparumu ir buvo specialiai sukurtas kariniam sektoriui bei kompiuterių pramonei.

Ginklas pristatomas 97 cm ilgio plastikiniame dėkle su šiais priedais: suspausto oro balionas, 10 kulkų talpos dėtuvė, įrankiai, užpildymo žarnelė, naudojimo instrukcija.

Kalibras: 4,5 mm
Dėtuvės talpa: 10 šov.
Energija: 7,5 J
Buožė: pilka fanera
Nuleistukas: mechaninis, rutulinis guolis.
Nuleistuko svoris: reguliuojamas, 550–700 g
Vamzdžio ilgis: 650 mm
Bendras ilgis: 760 mm
Aukštis: 200 mm
Svoris: apie 3,5 kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera