Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

M-Tac šarvinių plokščių liemenė Cuirass Fast QRS XL Gen.II yra nauja individualios šarvų apsaugos modifikacija PLATE CARRIER linijoje. Sukurta standartinėms ESAPI (JAV) itin didelėms šarvų plokštėms (35,5 x 28 cm). Taip pat vidinių dirželių pagalba lėkštės laikiklį galima reguliuoti iki Didelės plokštės dydžio (33,7 x 26 cm).

Liemenė aprūpinta specialia MOLLE panele, kuri leis susidėti, dėklus, pirmosios pagalbos vaistinukus, organizatorius ir kitą įrangą. Kad išvengtumėte netyčinio Velcro pagrindo nuplėšimo, jis pritvirtintas su Woojin karabinais.

Pagrindinis FAST modelio bruožas yra greitai atsegamos tvirtinimo detalės iš 2M ROC Buckle tvirtinimo detalių, esančios ant plokštelės laikiklio peties. Tai leidžia atsegti plokštelės laikiklį per kelias sekundes, tiesiog traukiant dirželius rodyklių kryptimi.

Liemenė pagaminta iš aukštos kokybės Cordura 500D medžiagos – itin patvaraus audinio, atsparaus trinčiai ir didelėms apkrovoms. Viduje yra 3D tinklelio įdėklai, kurie užtikrina amortizaciją ir oro cirkuliaciją. Ergonomiški pečių dirželiai yra patogūs naudoti ir organiškai seka kūno kontūrus.

Gaminio priekyje yra Velcro skydelis su angomis, skirtomis pritvirtinti su MOLLE suderinamą įrangą. Liemenė turi nedidelę kišenę su drėgmei atspariu „AquaGuard“ užtrauktuku. Ši kišenė skirta smulkiems plokščiiems daiktams, tokiems kaip asmens tapatybės kortelės, raktai, žiebtuvėlis ir kiti daiktai, laikyti.

Galinėje dalyje yra klasikinė MOLLE sistema.

Svoris: 1kg

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera