Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Karinis-taktinis diržas „Cobra Buckle Gen.IV“ idealiai tinka kariškiams, teisėsaugos pareigūnams ir visiems, kurie gyvena aktyvų gyvenimo būdą. Šis modelis taip pat gali būti naudojamas kaip pistoleto diržas ir tinka naudoti šaudyklose – prie diržo galite pritvirtinti maišą atsarginėms dėtuvėms, pirmosios pagalbos vaistinėlę, peilį ir pan.

„Range Belt Cobra Buckle Gen.IV“ diržas yra dvigubas – susideda iš vidinio ir išorinio (standžiaus) diržo su galimybe reguliuoti dydį. Vidinis dirželis pagamintas iš plonos juostos (40 mm) su išoriniu lipduku. Reguliuojamas dydis su WJ sagtimi, fiksacijai ir neslydimui. Išorinis diržas susideda iš nailoninių dirželių (50 mm), tarp kurių įsiūtas aukštųjų technologijų termoplastinis kompozitas. Vidinė pusė sudaryta iš plastikinių velcro kabliukų, skirtų tvirtinimui su vidiniu dirželiu. Dėl savo standžios konstrukcijos, teisingai sureguliuotas diržas nenukris ir neslys aktyvaus fizinio krūvio metu ar kovos sąlygomis.

„MOLLE“ sąsaja leidžia pritvirtinti reikiamą įrangą prie diržo. Diržas užsegamas austrų gamintojo „Austrialpin“ 25 mm Cobra sagtimi. Gaminys atsparus trinčiai, mechaniniams pažeidimams ir patikimas net ekstremaliomis sąlygomis. Kokybiškas diržas ilgai išlaikys savo išvaizdą, be įbrėžimų, įlinkimų ir kitų defektų.

Svoris: 350 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera