Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Naujos kartos striukė iš "Parforce" pasižymi naujomis spalvomis ir dar geresniu matomumu varominėse medžioklėse. Striukė stebina aukštu apsaugos, funkcionalumo ir našumo lygiu. Signalinės oranžinės ir geltonos spalvų dėka visada užtikrinamas geras matomumas tankiose vietose. G2 naujiena - papildomas keičiamas signalinės mėlynos spalvos gaubtas, užtikrinantis papildomą saugumą dėl maksimalaus matomumo. Grafito spalvos atšvaito elementai padidina matomumą tamsoje. Itin tvirtas 800D poliesterio audinys ant priekio, pečių, gobtuvo ir kišenės yra atsparus spygliams ir trinčiai. Kevlar® medžiaga ant dilbių užtikrina optimalią apsaugą nuo šakų ir spyglių einant per tankų pomiškį, kai rankomis dengiamas veidas. Be apsauginių savybių, ypatingas dėmesys kūrimo metu buvo skirtas aukštam oro pralaidumui, kuris yra vienas iš svarbiausių reikalavimų aktyviai medžiojant. Štai kodėl nugaros elementas ir dilbio dalys buvo pagamintos iš kvėpuojančio, elastingo ir vandenį atstumiančio nailono audinio. Tai užtikrina maksimalią judėjimo laisvę ir temperatūros reguliavimą striukėje. Be to, ilgi ventiliaciniai užtrauktukai su tinkliniais intarpais pažastų srityje ir papildomi ventiliaciniai užtrauktukai pečių srityje užtikrina optimalią oro cirkuliaciją.
 

- 2 užtrauktuku užtraukiami ir keičiami gobtuvai (1x signalinis mėlynas, 1x signalinis geltonas)
- 2 vertikalios užtrauktuku užsegamos krūtinės kišenės
- 2 horizontalios krūtinės kišenės su užtrauktuku
- 2 didelės priekinės kišenės
- Mobiliojo telefono kišenė kairėje su D žiedu ir užtrauktuku. Užtrauktukas užsisega žemyn, todėl nėra rizikos, kad jis netyčia atsidarys.
- Vėdinimo užtrauktukai su tinkliniais įdėklais po pažastimis
- Papildomi vėdinimo užtrauktukai ant pečių
- Rankogaliai reguliuojami Velcro
- Gerokai pailginta nugara
- Plačios diržo kilpos iki 5 cm pločio
- 2 horizontalios, grafito spalvos šviesą atspindinčios juostelės nugaroje ir šviesą atspindintys vamzdeliai priekyje
- Tvirtas 2 krypčių priekinis užtrauktukas su smakro apsauga
- 2 vidinės kišenės
- Dešinė priekinė kišenė su etikete pirmosios pagalbos vaistinėlei (nepridedama)
- Lengvas tinklinis pamušalas optimaliai oro cirkuliacijai

Medžiaga: 100% poliamidas

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera