Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Ghost Thunder Elite“ yra idealus priedas sportiniam šaudymui. Jis puikiai tinka Single Stack (IPSC) ir standartinėms kategorijoms. Dėklas pagamintas iš aukštos kokybės, nedūžtančio technopolimero, kuris užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Dėl termoformuotos konstrukcijos , dėklas puikiai tinka daugeliui pistoletų modelių.

Ypač vertas dėmesio yra reguliuojamas laikiklis, kuris leidžia dėklą individualiai reguliuoti ir optimaliai pritaikyti pagal savo poreikius ir pageidavimus. Vidinė „Ledra“ danga apsaugo ginklo paviršių nuo įbrėžimų ir pažeidimų. Tik 185 g sveriantis „Ghost Holster Thunder Elite“ dėklas yra maloniai lengvas ir neprideda nereikalingo tūrio. Juoda spalva suteikia paprastą ir nesenstantį dizainą, kuris puikiai tinka prie bet kokios aprangos. Nesvarbu, ar treniruojatės, ar rungtyniaujate, su šiuo dėklu būsite puikiai aprūpinti. Jis užtikrina saugų ginklo laikymą, leidžia greitai jį ištraukti ir apsauoti nešiojant.

Matmenys (IxPxA): 21x8x7 cm
Medžiaga: ABS plastikas.
Svoris: 185 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera