Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Itin patikimas, profesionalus ginklas bet kokiam pasirinkimui. Įvairiose konfigūracijose „PX4 Storm“ nešioja daugybė teisėsaugos ir karinių organizacijų narių visame pasaulyje, kiekvienoje įsivaizduojamoje aplinkoje. Taip yra todėl, kad jis yra sukurtas būti absoliučiai patikimu ir ypač tvirtu, be to, testai rodo, kad juo galima iššauti daugiau nei 100 000 kartų be jokių detalių lūžimų. Dėl savo matmenų, esančių tarp pilno dydžio „PX4 Storm“ ir jo kompaktiškų elementų, jis puikiai tinka kasdieniam nešiojimui bet kokiame dėkle (paslėptame ar atvirame), siūlydamas mažą svorį ir mažesnes proporcijas, tačiau užtikrindamas visišką sukibimą.

Lengvai konfigūruojamas, pilnas vartotojui draugiškų pasirinkimų galimybių. Px4 Storm Compact siūlo įvairių galimybių, kurios padėtų prisitaikyti prie jūsų norų, paletę. Modulinė konstrukciaj leidžia lengvai keisti galines rankenos dalis, pritaikant savo rankai ir šaudymo stiliui labiausiai tinkantį variantą. Nuleistuko saugikliai ir dėtuvės sklendė yra pritaikyta tiek dešniarankiams, tiek kairiarankiams šauliams. Tuo pačiu, šovinių dėtuvės laikiklis yra reversinis, todėl jūs galite lengvai treniruotis ir naudoti jūsų PX4 bet kuria ranka. Taip pat yra galimybė gauti konkrečiam vartotojui pritaikytus taikiklius, daug visokių priedų ir galimybių, leidžiančių šiam pistoletui būti tikru čempionu savo ginklo klasėje.

Šis pistoletas siūlo intuityvų valdymą ir visiškai saugų veikimo mechanizmą. Dėkle ar rankinėje gulintis ginklas apsaugotas automatinio-šaudymo kaiščiu-bloku, taip pat, naudojant elementarias ginklo nešiojimo savarankiškas saugumą užtikrinančias priemones galima ginklą nešiotis visą dieną – dieną po dienos, be jokių rūpesčių. Be to, ją lengva naudoti ir atskirti valymui, o dėl tvirtos „Bruniton“ dangos priežiūros tai galima atlikti be rūpesčių. Trumpai tariant, „PX4 Storm Compact“ suteiks jums metų metus ir tūkstančius – tūkstančių šūvių patikimos tarnybos, tikslumo ir saugumo, nepriklausomai ar tai bus asmeninei, ar namų gynybai.

Kalibras: 9x19
Svoris be dėtuvės: 770 g
Dėtuvės talpa: 15 šovinių
Taikiklis: 3 taškų
Ilgis: 173 mm

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera