Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„HAIX Protector Forest 2.1 GTX“ batai yra patikimas palydovas miške: garantuoja maksimalų komfortą ir apsaugą nuo pjūvių net ilgomis dienomis. Minkštas, prigludęs aulas neleidžia pjuvenoms ar nešvarumams patekti į batų vidų. Darbiniai batai siūlo patikrintą apsaugą nuo pjūvių pagal 2 klasę, yra atsparūs vandeniui ir pralaidūs orui dėl „GORE-TEX“ membranos. Anatominės formos apsauginis dangtelis iš smūgiams atsparaus plieno atitinka aukščiausius saugos reikalavimus.

„Protector Forest 2.1 GTX“ padas „Vibram®“ turi optimalų gumos mišinį, todėl yra ypač atsparus slydimui, stabilus ir atsparus sukimui. Jo stabilumas, mažas svoris ir optimalus prigludimas yra ypač įspūdingi. Tinkamumas yra ypač svarbus darbo batų srityje ir ypač miškininkystėje, kur dėvėtojas yra veikiamas ilgų ir intensyvių apkrovų. „Haix“ miškininkystės batai ypač atsižvelgia į ortopedinius kriterijus, todėl turi prevencinį poveikį.

- Išorinė medžiaga: 2,8 - 3,0 mm storio zomša;
- Vandeniui atspari „GORE-TEX“ membrana;
- Apsaugos nuo pjūvių lygis 2 (24 m/sek.) Pagal EN ISO 17249:2013
- SB saugumo klasė;
- Tinka nešioti ortopedinius vidpadžius;
- „HAIX Climate System“ naudoja siurbimo judesį, kuris atsiranda vaikštant ir perneša drėgmę į ventiliacijos angas ant aulo ir liežuvio;
- Anatominės formos pirštų dangtelis pagamintas iš smūgiams atsparaus plieno;
- „Vibram®“ padas: neslystantis, stabilus ir atsparus sukimui;
- Aulo aukštis: apie 22 cm
- Poros svoris: apie 2600 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera