Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Classic Loden“ atitinka šiuolaikinę dvasią – pagamintas Vokietijoje iš aukščiausios kokybės medžiagų, tokių kaip lodenas, oda ir neoprenas, „Niggeloh“ diržas „Pull Classic Loden“ sujungia elegantišką dizainą su aukštu komforto ir funkcionalumo lygiu.

Patogus, tylus šautuvo diržas turi naujovišką traukimo funkciją. Tai leidžia stabilizuoti ginklą traukiant jį link peties ir taip padidinti šaudymo tikslumą. Be to, traukiamasis elementas gali būti naudojamas kartu su diržu kaip tūrinis pagrindas, kai jis dedamas ant šaudymo lazdos. Aukštą dėvėjimo komfortą garantuoja plati, minkšta neopreno dalis su ribotu tempimu ir optimalia pakaba. Neslystanti neopreno apatinė dalis garantuoja geriausią sukibimą su pečiais. Medžiaga ypač lengvai prižiūrima ir sveria tik 150 g. Su greito atsegimo tvirtinimais iš abiejų pusių: tinka visiems ginklams su kilpomis (20 mm).

Spalva: ruda
Plotis: 20 mm
Svoris: 150 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera