Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Allen Eliminator“ priekinė ir užpakalinė kombinuota ginklo atrama sukurta lengvesniam ir patogesniam šaudymui.

Kad atrama būtų patogaus aukščio, abu elementai yra užpildyti poli rutuliukais. Atrama yra apie 17,1 cm aukščio priekyje ir apie 10,2 cm aukščio gale. Maždaug 3 kg sveriančią ginklo atramą lengva transportuoti. Šiuo tikslu abu komponentai gali būti sujungti vienas su kitu naudojant sagtis šonuose, o dirželį, pagamintą iš paracord tinklelio, galima lengvai paversti nešiojimo rankena.

Tvirta poliesterio išorinė medžiaga užtikrina ypač ilgą atramos tarnavimo laiką. Ginklo laikiklio srityje visi komponentai yra padengti silikoniniu taškiniu pynimu, kuris tuo pačiu metu tvirtai laiko ginklą ir apsaugo nuo pažeidimų. Apatinė atramos dalis yra su neslystančia medžiaga, kuri užtikrina tvirtą sukibimą su žeme.

Šovinių dėklas su keturiomis elastinėmis kilpomis, horizontaliai pritvirtintas prie priekinio elemento, leidžia lengvai pasiekti šovinius. Kilpos yra tokio dydžio, kad tiktų daugumai graižtvinių šovinių nuo .223 Remington iki 300 Winchester Magnum kalibro.

Matmenys (IxPxA): 66x19x15 cm
Spalva pilka.
Medžiaga: poliesteris.
Svoris: 3,1 kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera