Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Erdvi ir gerai apgalvota universali dėžė – praktiškas dviejų dalių dizainas, skirtas ginklų priežiūrai.

Atskirai nuimama viršutinė dalis su dviem išimamais skyreliais suteikia daug vietos ir surūšiuoja visų rūšių priedus. Vienas išimamas skyrius yra padalintas į 8 dalis, kitas į 4, į dvi dideles ir dvi mažesnes dalis. Pagrindinėje dalyje yra skyrius per visą ilgį, mažesnis skyrius ir 4 dalių skyrius. Dėl gerai apgalvotų skirtingų dydžių skyrių, visi priedai turi savo vietą.

Apatinė ginklų priežiūros dėžės dalis dalis nėra padalinta, todėl ten saugiai telpa didesni įrankiai. Trys įdubimai tvirtai laiko du guminius vamzdžio ir buožės laikiklius, kad dėžę galima naudoti net kaip ginklo atramą. Laikikliai taip pat turi tris skirtingus kabliukus, kuriuose galima laikyti valymo priemones.

Dėžė pagaminta iš tvirto, rūgštims atsparaus polipropileno su IP65 apsauga, kas reiškia, kad ji yra nepralaidus dulkėms ir apsaugotas nuo vandens čiurkšlių.

Medžiaga: inžinerinis polipropileno plastikas/
Matmenys (PxPxA): 61,5 x 29 x 20 cm
Svoris: 2,55 kg
Apsaugos klasė: IP65

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera