Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Pelenų spalvos „EV30“ medžioklinė kuprinė yra viena iš „VORN“ kuprinių, kurios yra labai mėgstamos medžiotojų visame pasaulyje. „EV30“ yra mažiausia „EV“ serijos kuprinė, 30 litrų talpos, joje yra pakankamai vietos jūsų įrangai. Kuprinė apjungia visus kompaktiškos ir elegantiškos medžioklinės kuprinės privalumus.

Nors jūsų medžioklinis šautuvas kuprinėje yra visiškai apsaugotas, patentuota greito atleidimo sistema suteikia greitą ir patikimą prieigą prie ginklo bet kuriuo metu, kad galėtumėte greitai nusitaikyti. QRR sistema įjungiama traukiant žiedą, pritvirtintą prie petnešos priekio.

Su išoriniu ir vidiniu rėmu, medžioklės kuprinė užtikrina optimalų stabilumą ir keliamąją galią. Be to, EV30 turi paminkštintą klubų diržą su MOLLE tvirtinimo taškais ir patogius pečių dirželius su priekinio kaiščio užrakto sistema aukščiui reguliuoti. Kelios rankenos, suspaudimo dirželiai ir tvirtinimo taškai taip pat leidžia patogiai ir saugiai nešioti.

Be erdvaus ir reguliuojamo ginklo skyriaus, kuprinėje taip pat yra ginklo užvalkalas, apsaugantis jį transportavimo metu. Pagrindinis skyrius, kuris gali būti atidaromas šoninio užtrauktuko pagalba, ir yra suderinamas su iki trijų litrų gėrimo sistemomis, suteikia papildomos vietos medžioklės reikmenims. Kitas paminkštintas skyrius priekyje yra su užtrauktuku. Be to, medžioklinės kuprinės viduje ir išorėje yra tinkliniai skyriai bei dangčio skyrius su raktų kabliuku.

- Specialiu pluoštu sustiprintas polimerinis rėmas;
- Greito atleidimo sistema iš nerūdijančio plieno;
- Patvarus „V-Tex“, tylus ir vandeniui atsparus 3 sluoksnių audinys;
- Vandenį atstumiantys PU dengti YKK užtrauktukai;
- „Duraflex“ sagtys;
- Aukštos kokybės dirželiai.

Talpa: 30 litrų
Spalva: pelenų pilka.
Medžiaga: nailonas ir poliesteris.
Matmenys (IxPxA): 58x27x18 cm
Svoris: 2450 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera