Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Didelio šviesos intensyvumo optinis taikiklis, kurio objektyvo skersmuo 56 mm, o didinimo funkcija 25 kartai. Šis optinis taikiklis suteikia tikslumo net iš itin didelių atstumų ir esant nepalankoms apšvietimo sąlygoms. Su novatoriška spyruoklinė sistema ir 116 MOA aukščio korekcija.

Kiekvienas X5i taikiklis yra beveik visiškai rankų darbo ir kruopščiai išbandytas. Storesnės pagrindinio vamzdžio sienelės ir įmontuotos plieninės dalys bokšteliuose bei atbulinės eigos sistemos grąžinimo spyruoklių sistema užtikrina maksimalų stabilumą.

Taikiklio X5i apšvietimo blokas siūlo dešimties apšvietimo lygių pasirinkimą. Išjungti tinkleliai yra visiškai juodi ir skaidrūs, o įjungus jie yra apšviesti dideliame plote.

„SWAROVSKI OPTIK X5i“ taikiklis atitinka aukščiausius reikalavimus, siūlo maksimalų našumą. Didelis matymo laukas leidžia greitai pasiekti taikinį dideliais atstumais. Aukšta vaizdo kokybė ir didelio kontrasto tinklelis išryškina kiekvieną detąlę, todėl X5i yra optinės kokybės etalonas.

Objektyvo skersmuo: 34,2-50 mm
Lęšio atstumas iki akies 95 mm
Matymo laukas: 21,4 laipsnio
Dioptrijų reguliavimas: -3 iki +2
Šviesos pralaidumas: 91%
Smūgio taško korekcija per apsisukimo aukštį / šoną (paspaudimai) 100/90
Darbinė temperatūra: -20 °C / +55 °C
Atsparumas vandeniui: iki 4 m (užpildytas inertinėmis dujomis)
Ryškumo lygiai: 10

Be pavažos;
Didinimo funkcija: 3,5-18x50
Išėjimo vyzdžio skersmuo: 9,5-2,8 mm;
Saulėlydžio veiksnys: 10-30;
Matymo laukas: 10,0-2,1/100m;
Centrinio vamzdžio skersmuo: 30 mm;
Ilgis: 367 mm;
Svoris: 870 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera