Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„NORDIK MINI PREDATOR“ yra specialiai sukurtas siekiant efektyvaus plėšrūnų viliojimo. Švilpuką naudoti labai paprasta, kandiklis yra atspari šalčiui. Švilpukas padeda išgauti daug įvarių garsų lapėms vilioti, turi nedidelę garso plokštelę ir ploną membraną.

Graužikų cypimas
Norėdami imituoti pelės ar kito graužiko cypsėjimą, priglauskite lūpas prie išorinės membranos dalies ir stripriai pūskite trumpais intervalais. 

Triušio arba kiškio pavojaus garsai
Šiuos garsus lengvai lengva išgausite, švilpuką įsidėję giliau į burną. Kuo toliau nuo membranos, tuo grubesnis garsas. Pūskite 15-25 sekundžių trukmės ilgus ir trumpus garsus ir kartokite juos kas 3-4 minutes. Pūsdami ranka uždenkite ir atidenkit švilpuko angą. 

„Nordik Crying Bird“ imituoja paukščių nelaimės garsus. Šie garsai yra labai veiksmingi, norint privilioti lapes ir kitus plėšrūnus. Jei pūsite trumpą pastovų oro srautą, gausite labai tikrovišką triušio nelaimės garsą. 

„Nordik Fox Heat“ yra specialiai sukurtas vilioti lapėms, kurios poravimosi metu ieško partnerio.Tai veiksminga ir kitais sezonais, pavyzdžiui, kuomet lapės gina savo teritoriją. Vienos lapės atsiliepia į švilpimą, kitos ateina tyliai.

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera