Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Laukinių žvėrių stebėjimo kamera „MINOX“  
Laukinės gamtos stebėjimo kameros jau seniai naudojamos gyvūnų rūšių stebėjimui, moksliniams tyrinėjimams gamtoje ar medžioklės vietose atlikti, išteklių kontrolės srityje. Nepastebima kamera taip pat tinka nuosavybei saugoti.

„MINOX“ remiasi sudėtingomis technologijomis ir tiksliais procesais, šią kamerą galima palikti gamtoje kelioms dienoms ar net savaitėms.

„MINOX DTC 1200“ – atnaujinta laukinės gamtos stebėjimo kamera
Neribotas vaizdo įrašų ir nuotraukų kiekis, saugykla „debesyje“, valdymas per programėlę, GPS siųstuvas – ko daugiau norėti? Ši kamera garantuoja puikius stebėjimo rezultatus. Inovatyvi veikimo koncepcija su pridedama SIM kortele ir itin patogia programėle užtikrina patogų ir lengvą naudojimą. Visi gauti duomenys saugomi „MINOX“ saugykloje „debesyje“. Kameros funkcijos valdomos nuotoliniu būdu naudojant programėlę. „MicroSD“ kortelėje telpa 16 GB duomenų. Fiksuojami vaizdai, ​​kurių skiriamoji geba yra iki 20 MP. 60 šviesos diodų užtikrina judesio jutiklio nuotolį iki 15 m, o GPS funkcija leidžia bet kuriuo metu nustatyti kameros lokaciją.

Judesio jutiklio nuotolis: 15 m
Užrakto laikas: 0,6 s
Išorinė atmintis: SD / SDHC kortelė iki 32 GB
Ekranas: 2,0 colių, spalvotas TFT 
Blykstė: IR nematoma juoda blykstė ( bangos ilgis: 850 nm)
Vaizdo raiška, pikseliais: 1920 x 1080 (30 kadrų per sekundę), 1280 x 720 (30 kadrų per sekundę), 848 x 480 (30 kadrų per sekundę), 640 x 480 VGA (30 kadrų per sekundę) 
Vaizdo įrašo trukmė: 5 - 60 s
Spalvoti vaizdai dieną, juodai balti naktį
Patogi vartotojo sąsaja
USB jungtis
Maitinimas: 12 x 1,5V AA baterijos
Svoris: 460 g
Pristatymas: kamera su standartiniu priekiniu dangteliu, tvirtinimo dirželis, sieninis laikiklis, USB laidas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera