Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Praktiškas ir funkcionalus „Admin Large Elite“ dėklas iš „M-Tac“ puikiai papildys jūsų individualų įrangos komplektą. Krepšys kartu su moduliniu įdėklu (nepridedamas) leidžia patogiai nešiotis dokumentus, mobilųjį telefoną, raktus, žibintuvėlį, žemėlapius ir daugybę kitų daiktų. Pagaminta iš aukštos kokybės Cordura 500D medžiagos – itin tvirto audinio, atsparaus trinčiai ir didelėms apkrovoms.

Krepšys turi vieną didelį skyrių. Vidinės modelio sienelės pagamintos iš Velcro, todėl galima pritvirtinti modulinius įdėklus arba įdėti planšetę. Priekyje yra lazeriu iškirpta Velcro plokštė, skirta įrangai pritvirtinti. Gaminio apačioje prekės ženklo dizaineriai pridėjo elastinę juostelę cheminiam degikliui ar rašikliui. Kompaktiškas ir lengvas administratorius taps patikimu partneriu atliekant įvairiausias užduotis ir tikrai sudomins šiuolaikinės taktinės įrangos gerbėjus.

Matmenys: 25 х 14.5 х 3.5 см
Medžiaga: Cordura 500D

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera