Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Burrel S12 HD+SMS Pro“ yra lengvai naudojama korinio ryšio kamera, skirta medžioklei ir stebėjimui. Jis aptinka judančius taikinius iki 25 metrų atstumu naudodamas vidinį PIR jutiklį ir užfiksuoja nuotrauką ar vaizdo įrašą, kurį siunčia į vartotojo el. paštą ir išsaugo fotoaparato SD kortelėje.
Geriausia mobiliojo ryšio aprėptis – S12 HD+SMS Pro visada naudoja geriausią galimą tinklą iš 2G, 3G ir 4G * Vaizdai ir vaizdo įrašai pristatomi į „Burrel+“ galeriją arba el. paštą – „Burrel trail“ kamera užfiksuoti vaizdai ir vaizdo įrašai pristatomi realiuoju laiku į „Burrel+“ galerija. Be to, vaizdai ir vaizdo įrašai gali būti * pristatyti į jūsų el. paštą ar kitas socialines programas * Burrel+ – 12 mėnesių nemokamas naudojimasis nauja Burrel+ paslauga * 12 megapikselių ir 1080p vaizdo įrašas – puiki vaizdo ir vaizdo kokybė dieną ir naktį * Jokio švytėjimo – nematomas Juodas IR padaro fotoaparatą nematomą * Aptinka judančius taikinius iki 25 m atstumu – Geriausias savo klasėje PIR atstumas * Atsparus oro sąlygoms – Atsparus vandeniui dizainas sukurtas ir išbandytas Šiaurės šalyse
„Burrel S12 HD+SMS Pro“ yra naujausias „Trail“ fotoaparato tobulinimas, pasižymintis geriausia korinio ryšio aprėptimi, gera vaizdo kokybe, dideliu PIR atstumu ir be švytinčios blykstės, skirtos naktinėms nuotraukoms ir vaizdo įrašams. Įrodyta, kad „Cellular Burrel Trail“ kameros yra bene patikimiausios korinio ryšio kameros Šiaurės šalyse. Jis taip pat sunaudoja mažai energijos ir gali būti naudojamas su 12 vnt AA šarminėmis baterijomis arba 6 V išorine baterija arba kintamosios srovės adapteriu. Fotoaparatą lengva nustatyti naudojant 2,0 colių spalvotą ekraną ir mygtukus.

Funkcijos:
- Mobilusis tinklas: Taip, (2G, 3G ir 4G)
- Nuotraukų siuntimas: Taip
- Vaizdo įrašo siuntimas: Taip
- Rezoliucija: 12Mp
- Vaizdo įrašas: 1080p @ 30 kadrų per sekundę
- FOV: 58°
- Nuotraukų serija: 1–10 nuotraukų
- Vaizdo įrašo trukmė: 1–30 sek
- Paleidimo laikas: 0,6 s
- PIR jautrumas: reguliuojamas
- Trigerio intervalas: 0-60min
- Laiko tarpas: Taip
- Dydis: 153x124x90mm
- Ekranas: 2,0 colių
- Darbinė temperatūra: -20 - +60°C
- Atmintis: SD kortelė, maks. 32 GB
- Maitinimo šaltinis: 12xAA arba 6V išorinis

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera